U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Besplatno skijanje na Kopaoniku za studente i đake iz Kuršumlije

Autor 21 jan 2020

KURŠUMLIJA- Opština Kuršumlija je potpisivanjem ugovora sa Javnim Preduzećem „Skijališta Srbije“ dobila pravo na korišćenje 20 besplatnih ski karata dnevno u Ski centru Kopaonik, za vreme trajanja ski-sezone 2019/2020.

Pravo na korišćenje besplatne ski karte imaju učenici osnovnih i srednjih škola i studenti sa teritorije opštine Kuršumlija.

Zahtev za korišćenje besplatne ski karte se podnosi Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija, na sledećem  obrascu, najkasnije do 12 časova pre dana u kojem se zahteva korišćenje besplatne ski karte.

Sve informacije u vezi sa korišćenjem besplatne ski karte mogu se dobiti u prostorijama Kancelarije za mlade, na tel 064/85-80-940, kontakt osoba Petar Dikić.

Foto: skijalistasrbije.rs


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476860

21 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Besplatno skijanje na Kopaoniku za studente i đake iz Kuršumlije”

 1. Pa studenti nisu u Kuršumliju…

 2. Nije besplatno.Plaćaju gradjani iz budžeta

 3. Lale

  Bogdane,ne lupaj gluposti.

 4. Cedomir Dikic Svako ko je studirao, bio student, zna da je i deci koja studiraju u Nisu ili Bgdu prebivaliste u Kursumliji. Takodje i da su deca tokom praznika u gradu. Tako da ovo je neverovatno lep gest lokalne samouprave, i poklon deci iz ovog grada. A to sto ismejavate postupke koji su normalni i lepi je samo problem vas i vase glave.

 5. PERA D

  Samo nam je to falilo,
  pre nego radna mesta

 6. Cccccc

  Bože kakvih zlih i pokvarenih ljudi ima, pa to je strašno. Sram vas bilo. Vi sami sebe mrzite. Ccccc.

 7. Mamma

  Daju besplatne ski karte sto je vrlo lepo ali isto tako vam i traze potvrdu da znate da skijate pa tako da ce to iskoristiti najverovatnije deca budzovana koji vec imaju novca da plate svoje skijanje a obicni klinci mogu samo da sanjaju o skijanju

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up