U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Bioskop Kulturnog centra “Drainac” u Blacu: Premijera filma “Istinita priča o Kelijevoj bandi”

Autor 12 mar 2020

BLACE- U bioskopu Kulturnog centra “Drainac” u Blacu u utorak, 17. marta premijerno će biti prikazan film “Istinita priča o Kelijevoj bandi”. Prva projekcija je u 17 časova, druga projekcija u 19:30. Cena ulaza je 200 dinara.

O filmu:

O australijskom odmetniku Nedu Keliju snimljeno je nekoliko filmova, a glumili su ga, između ostalih, Hit Ledžer i Mik Džeger. U najnovijoj verziji reditelja Džastina Kurcela, koja je urađena po istoimenom romanu Pitera Kerija u pank-rok stilu, plemenitog pljačkaša tumači Džordž Makaj. Važne uloge u filmu “Istinita priča o Kelijevoj bandi“ igraju i Rasel Krou i Esi Dejvis.

U pustoši kolonijalne Australije, gde Englezi vladaju krvavom pesnicom nad žilavim Ircima, zatičemo Neda Kelija kao dečaka koga odgaja ozloglašeni pustinjak Hari Pauer (Rasel Krou). On ga uči životu i čeliči za okrutni svet koji ga čeka. Godine prolaze, i Ned saznaje da potiče iz reda irskih pobunjenika zvanih Sinovi sita, beskompromisne grupe bandita koji se suprodstavljaju tiranima u rodnoj grudi. Nakon što su mu nepravedno uhapsili majku, Keli regrutuje grupu ratnika kako bi osmislili jedan od najodvažnijih napada anarhije i pobune koju je zemlja ikada videla. Uskoro će od samog pomena njegovog imena pripadnici reda i zakona drhtati od straha…


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=479322

12 mar 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up