U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Blačani Miljurko Đurković i Marko Rajković uspešno istrčali 1. Pazarski polumaraton

Autor 11 sep 2019

BLACE- U Novom Pazaru je održan prvi Pazarski polumaraton i trka na 5 kilometara. Generalni pokrovitelj polumaratona je grad Novi Pazar a organizator Sportski savez grada i  AK Novi Pazar.

Blace je imalo dva predstavnika u polumaratonu. Marko Rajković je odlično istrcao svoj Prvi polumaraton sa rezultatom 1:54:56. Prvi polumaraton i odmah ispod 2 sata. Mladost i neiskustvo su uticali da ne istrči još bolje ali to će već pokazati neka druga trka u narednom periodu.

Miljurko Đurković je istrčao onako standardno za njega i sa rezultatom od 2:04, 10 uspeo da bude drugi za veterane 60+.

-Grad Novi Pazar je grad sporta i atletike. Domaćini ljubazni, predusretljivi, lepo smo dočekani i ugošćeni. Posle trke i proglašenja pobednika imali smo i ručak. Pazarski ćevapi su odlični. Rastali smo se sa željom da se vidimo dogodine na drugom Pazarskom polumaratonu a ljubazan poziv domaćina se ne odbija jer je bilo prelepo trčati u Novom Pazaru, ističe Miljurko Đurković.

Pročitajte i...  Stiže Nova godina...

Na startu se našlo 400 trkača iz Srbije i zemalja regiona.U ženskoj konkurenciji u polumaratonu očekivano je pobedila naša najbolja polumaratonka atletičarka AK Novi Pazar Teodora Simović sa rezultatom 1:17:12, drugo mesto osvojila je Biljana Kiradzijeva iz AK AS 023 Zrenjanin, dok je treće mesto osvojila atletičarka AK Crvena Zvezda Nevena Jovanović.

U konkurenciji atletičara pobednik je Kenijac iz Užičke Mladosti Stenly Kipruto sa vremenom  1:10:40, drugo mesto osvojio je Milan Mitrović iz AK Mladost sa rezultatom 1:13:26, dok je treće mesto osvonio Đuro Borbelj član AK Apatin sa rezultatom 1:14:55.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471619

11 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up