U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Blačanin Dušan Đorđević predstavlja svoj film u Beogradu

Autor 19 nov 2019

BLACE- U subotu, 23.novembra od 20:00 časova u Teatru Levo u Beogadu premijera filma “Error”. Film ” Error” je avangardno, umetničko ostvarenje Petra Panka (Dušana Đorđevića) i njegovih kolega sa klase glume Teatra Levo i prijatelja.

Pozivamo i naše blačane i topličane u Beogradu da prisustvuju premijeri filma našeg Dušana Đorđevića.

Dušan Dule Đorđević glumac kultnog beogradskog pozorišta Teatar Levo, saradnik drugih pozorišta i filmski glumac. Nagrađivani dramski umetnik za najbolje muške uloge na regionalnim akademskim festivalima.

Dušan Đorđević poreklom je iz Blaca, gde je završio osnovnu i započeo srednju školu koju je kasnije nastavio u Kraljevu a ljubav prema glumi odvela ga je u prestonicu Srbije gde je u klasi Verice Đorđević i diplomirao.

Pročitajte i...  Na Radanu radi zidani kazan star sto godina

Glumac Dušan Đorđević, član je pozorišta – Teatar Levo, iza njega je veliki broj odigranih uloga na – daskama koje život znače,oprobao se u ulozi scenariste, reditelja, iza sebe ima i dva snimljena filma.

Glumom je počeo da se bavi ozbiljnije u kruševačkom omladinskom pozorištu ” Kruška ” po preporuci glumice kruševačkog pozorišta Jovanke Andrić koja je kako nam je rekao, i otkrila njegov talenat.

O filmu “Error”:

Film ” Error” je avangardno, umetničko ostvarenje Petra Panka ( Dušana Đorđevića) i njegovih kolega sa klase glume Teatra Levo i prijatelja.
Socijalna drama o društvenom prihvatanju, bez obzira na kvalitete pojedinca i neprihvatanje a prilagođavanje tom istom establišmentu osobe koju masa razlikuje od sebe njegovim seksualnim izborom, bez obzira na kvalitet njegove ljudskosti.
Ovo je priča o “prijateljstvu” modernog vremena čija se težnja potvrđuje jedino simbolizmima i realna slika čovekovog olakog ulaska u proces beskrupuloznosti onda kada ga situacija učini slabim.

Pročitajte i...  Rukometaši Jastrepca spremno dočekuju istorijski meč za ulazak u Super B ligu

Režija: Petar Pank i Milena Jevrić

Scenario: Petar Pank

Montaža i produkcija: M Media mreža

Muzika: Nikola Džoni Milosavljević

Ulaz na premijeru je slobodan.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474568

19 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Blačanin Dušan Đorđević predstavlja svoj film u Beogradu”

  1. rade

    Sve pohvale za naseg zemljaka.

  2. Rade Stanojevic

    Sve cestitke
    Bilo je zadovoljstvo ucestvovati u ovom projektu.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up