U kategoriji Blace, Politika, Poslednje Vesti.

Blace: Dosadašnji funkcioneri predali dužnost novoizabranima

Autor 22 avg 2020

BLACE- U Opštini Blace obavljena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg predsednika SO Blace Zlatka Dimitrijevića i novoizabranog predsednika SO Blace Dejana Mijajlovića.

Nakon toga u kabinetu predsednika Opštine Blace obavljena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića i novoizabranog predsednika Opštine Blace Ivana Burgića.

Po stupanju na dužnost predsednici SO Blace i Opštine Blace održali su sastanak na kome je između ostalog odlučeno da se odmah formira stručna komisija od strane nadzornog odbora JKP Blace  koja će imati za zadatak da ispita eventualne zloupotrebe u radu zaposlenih u JKP Blace sa podizvođačima radova sa kojima JKP Blace ima sklopljene ugovore za izvođenje radova.

-Imajući u vidu da su se preko društvenih mreža pojavile sumnje da su količine radova podizvođača uvećane u odnosu na stvarne cilj nam je da se u što kraćem roku utvrdi činjenično stanje. Mi smo građanima obećali da ćemo časno i pošteno obavljati naše dužnosti i iz tog razloga doneli smo ovu odluku. U koliko se utvrdi da je bilo ko prekršio zakon i naneo štetu JKP Blace, opštini a samim tim i našim građanima pridružićemo se njegovom daljem gonjenju.

Za razliku od predhodne vlasti koja nije imala ni sluha ni razumevanja za narod Blaca, ovo opštinsko rukovodstvo će uvek biti tu za narod koji im je ukazao poverenje i trudiće se da im izađe u susret u svakom pogledu, poručio je novoizabrani predsednik SO Blace Dejan Mijajlović.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484798

22 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Blace: Dosadašnji funkcioneri predali dužnost novoizabranima”

  1. Realna samoodbrana

    ,, jaka opozicija,, od interešdžija iz svih mogućih stranaka,otvorite oči i videćete sve navodne borce za demokratiju i pravdu koji su do juče bili nosioci svih funkcija u gradu.e sada bi da se igraju opozicije. Teško će to proći.

  2. Dejane obecali ste bolje Blace,bez kriminala. Ovo je dobar pocetak, hvala na transparentnosti. Ima nade za Blace, ako se tako nastavi !!!

  3. Ista politika u Blacu od 2014. godine samo je drugi ljudi Sprovode. Neće tu biti nikakvih promena.

  4. Neko ima bujnu maštu. Kakve promene. Poslednjih 20 god. ovde se ništa nije promenlo. Sramota.

  5. Buda

    Blace bez kriminala, korupcije, rece covek i jedva osta ziv. Ali dobro sjahao je kurta uzjahao murta iz istog tima samo u drugom dresu. Zanima me kako ste u odboru dali mesto coveku sa zaposljenjem a prikazali ste ga kao socijalni slucaj….,, nema on para,, smesno hahaha

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions