U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Blace leči rane!

Autor 9 avg 2019

BLACE- Opština Blace radi na sanaciji olujnim vetrom oštećenih objekata. Nastala šteta je ogromna i sledi težak period sanacije oštećenih objekata.

Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović danas je obišla radove na kući porodice Kozić iz blačkog sela Suvi Do. Kozići su jedna od porodica koja je pretrpela najveća oštećenja na kući.

-Sve ide po planu i danas su u toku radovi na sanaciji kuće porodice Kozić. Sanirali smo štete nastale na kući porodice Vučić sa Bele zemlje, sledi sanacija kuće porodice Bogićević u Suvom Dolu koja je takođe veoma oštećena. Lokalna samouprava za najoštećenije objekte obezbedila je sav potreban građevinski materijal i radnu snagu, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je ovom prilikom pohvalila JKP BLACE koje je na visini zadatka u ovim teškim trenucima za opštinu Blace.

Pročitajte i...  Promocija knjige koja daje odgovore na neka od najkontraverznijih pitanja srpske istorije

Snežana Kozić, čiju kuću je olujno nevreme veoma oštetilo zahvalila se lokalnoj samoupravi opštine Blace na ukazanoj pomoći i brzoj sanaciji njihovog  olujom oštećenog doma.

Podsećamo  na celoj teritoriji blačke opštine na snazi je vanredna situacija i ono na čemu se sada radi jeste i sanacija zgrade Doma zdravlja Blace koja je takođe pretrpela velike štete.

 

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download intex firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470318

9 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Blace leči rane!”

  1. Otkazite sljivijadu. Usmerite novac za pomoć poljoprivrednicima

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up