U kategoriji Hronika, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

(Blic) Milan Filipović iz Kuršumlije ubijen u Smederevu, njegovo telo pronađeno u kanalu

Autor 9 jan 2019

KURŠUMLIJA- DNK analiza je potvrdila da su delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode, koji vodi od 7. rejona  u Radincu kod Smedereva do Velike Morave, pripadaju Milanu Filipoviću (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine, piše Blic.

Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin u Smederevu su uhapšeni i R. P. (43) i njegova nevenčana žena S. P. (25).

Uhapšena ženska osoba je, nezvanično saznajemo, priznala da je učestvovala u tome, da je zbog nje Milan došao u Smederevo, ali ne i ubistvo, za koje tvrdi da je izvršio muškarac s kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle.

On je, navodno, udario Milana lopatom, nakon čega je ona otišla od kuće i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta je dalje bilo.

Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=90286

9 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “(Blic) Milan Filipović iz Kuršumlije ubijen u Smederevu, njegovo telo pronađeno u kanalu”

  1. Laki

    Kakav je ovo narod gde se ljudi ovako ubijaju? Neka ti laka zemlja Toplicaninu! Voleo si pesmu Toolicani veseljaci znamo da ste svi zemljaci. Ludina mogu samo da kazem.

  2. Milos

    Kuda ide ovaj svet,majko božja.Ovo su crni jadi u ovoj našoj državi.Milane druže,neka ti je laka crna zemlj.Tvojoj porodici najiskrenije saučešće a što se tiče zlotvora nadam se da će da trunu do kraja života u zatvor mada to za njih nije kazna.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up