U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Bogat program prve večeri ProFiFest-a

Autor 7 jun 2019

PROKUPLJE- Na veliko zadovoljstvo ljubitelja filma, u Galeriji „Boža Ilić“ juče je otvoren Međunarodni festival kratkog i dokumentarnog filma pod nazivom „ProFiFest“. Prema rečima direktora Festivala, Žikice Jovanovića, publika je već prve večeri mogla da pogleda zanimljiv deo takmičarskog programa.

-Narednih dana u Prokuplju, ali i Žitorađi i Lukovskoj banji gledaoci mogu da vide ostala ostvarenja koja se takmiče za nagradu “Prokupačko magarence”. Ono će biti dodeljeno autoru najboljeg filmskog ostvarenja u nedelju, 9. juna, u 19 sati, u Galeriji „Boža Ilić“, istakao je Jovanović.
Organizatori u nastavku Festivala najavljuju i brojne radionice, tribine, izlete za goste, i posebno izdvajaju veliku filmsku žurku i kviz za decu, koji će biti održani u nedelju, u 12 sati, u šetališnoj zoni u Prokuplju.
Filmska dečija muzika, animatori, druženje sa članovima žirija koji čine Greg de Kjur, Dragana Mićalović i Andrej Nosov, kao i obavezne nagrade, obećavaju jedan nesvakidašnji, vrlo lep događaj za najmlađe Prokupačane.
Direktor Festivala je pozvao sve roditelje da dovedu svoju decu, da se druže i uživaju u ovom sadržajnom i kreativnom programu i obećao poklone, koji će ih podsećati na ovu manifestaciju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467520

7 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up