U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Bokseri dobili nove trenerke

Autor 22 maja 2019

PROKUPLJE- Povodom održavanja Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za seniore, američka humanitarna organizacija “Spirit of Amerika“ Bokserskom klubu „Topličanin“ poklonila je 15 trenerki.

Legenda jugoslovenskog i srpskog boksa i osvajač mnogih medalja sa domaćih i međunarodnih takmičenja Bratislav Ristić, i Slobodan Mitić, koji u klubu rade kao treneri, zahvalili su se donatoru koji je ovim gestom obradovao ne samo boksere i rukovodstvo kluba, nego i sve ljubitelje boksa.

-Predstavnik američke humanitarne organizacije u Srbiji „Spirit of Amerika“ Đon Kapelo i njegov asistent Bojan Dragićević upoznali su se sa svim aktivnostima Bokserskog kluba „Topličanin“ i naporima rukovodstva kluba, Grada Prokuplja, donatora i saradnika da ovo prvenstvo protekne u najboljem redu, kaže Ristić i naglašava da je velika čast, ali i obaveza biti domaćin ovakvog jednog sportskog događaja.

Pročitajte i...  Košarkaši Jastrepca neporaženi u prvih pet kola

Član Upravnog odbora kluba, Dragoslav Petrović, napomenuo je da su pripreme za ovo takmičenje trajale više meseci. On se nada da će svi učesnici prvenstva biti zadovoljni tokom četvorodnevnog boravka u Prokuplju.

-Pozivam građane i sve ljubitelje sporta, da u što većem broju dođu u Sportsku halu „Dr Zoran Đinđić“ i da fer navijanjem isprate ovaj sportski događaj, izjavio je Petrović.

Eliminacione borbe počinju danas i trajaće do 24. maja, a finalne će biti održane 25. maja, sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download samsung firmware
Free Download WordPress Themes
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466647

22 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up