Smiley face
U kategoriji Merošina, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Burno u Merošini, Sanja Stajić isključena iz SNS

Autor 10 maja 2018

MEROŠINA- Opštinski odbor SNS-a oglasio se nakon nedelju dana od smene Saše Jovanovića sa mesta predsednika opštine Merošina, saopštenjem za javnost. Ne komentarišući prethodna dešavanja i smenu predsednika, obaveštavaju javnost o isključenju iz stranke aktuelne predsednice Skupštine Sanje Stajić.

Saopštenje:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Merošina obaveštava javnost da je juče, na sednici Izvršnog odbora Srpske napredne stranke  u Beogradu, isključena Sanja Stajić, bivša predsednica opštine Merošina.

Odluka je doneta na osnovu analize rezultata, šta je urađeno za građane za vreme njene vladavine, bahatog ponašanja, i nepoštovanja statuta, principa SNS-a.

„Srpska napredna stranka odlučna da neće dozvoliti samovolju pojedinih članova, kupovinu podrške, niti zloupotrebu bilo kakvih pozicija na vlasti. Građani opštine Merošina su već imali prilike da vide kako se ponaša gospođa Stajić, ali i pojedini članovi SPS-a koji nisu utemeljeni u SPS-u. Samovolja i lični interesi su principi kojima se oni vode. Srpska napredna stranka je tu da zaštiti interese građana Merošine“ – kaže poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Merošina, Saša Jovanović.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80143

10 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Burno u Merošini, Sanja Stajić isključena iz SNS”

  1. beriljac

    Ponovo radi bioskop.Na repertoaru samo tragikomedije.

  2. Gradjanin sveta

    Vratite Gorana Mikica na celo Merosine.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up