U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Crveni krst Kuršumlija: Sprovedena akcija „Vojni lekar na selu“

Autor 7 sep 2019

KURŠUMLIJA-  Crveni krst Kuršumlija sproveo je akciju „Vojni lekar na selu“ u saradnji sa Vojskom Srbije, Domom zdravlja Kuršumlija i predsednikom Mesne zajednice Dobri Do Radovanom Jelićem. Tom prilikom  posetili su sela uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom:  Dobri Do, Trpeze, Crveniku i Sekiraču.

-Posetili smo pedeset porodica i podelili 52 paketa hrane, isto toliko paketa higijene i 520 kilograma brašna. To su uglavnom staračka domaćinstva sa minimalnim penzijama, narušenog zdravlja. Udaljeni su od grada od 50 km pa je do njih je veoma teško doći a autobusi u tom pravcu ne saobraćaju-kazala je Radosava Mićović, sekretar Crvenog krsta.

Radosava Mićović je pojasnila da su se  meštani ovih sela veoma obradovali njihovoj poseti jer ih gotovo niko ne obilazi a  zbog udaljeni od grada retko posećuju lekara.

Pročitajte i...  Stiže Nova godina...

-Lekari su pregledali svakog meštanina i propisali nephodnu terapiju dok je naša ekipa Crvenog krsta podelia pakete donaciju Ministarstva za rad i socijalnu politiku i ponudili  smo im  pomoć kad god im je potrebna u okviru naših mogućnosti. Većina meštana ovih zabačenih sela je istakla da im najviše znači naš dolazak, poseta i saznanje da neko misli na njih, nego i sama pomoć u materijalnom smislu-istakla je Radosava Mićović.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes Free
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471451

7 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Crveni krst Kuršumlija: Sprovedena akcija „Vojni lekar na selu“”

  1. Kuršumličanin

    Vlasti se menjaju a Radovan Jelic ostaje samo menja partije.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up