U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Deca čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja dobila paketiće

Autor 14 jan 2019

BLACE- U Kulturnom centru „Drainac“ u Blacu danas je podeljeno 150 paketića deci čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja. Mališani su pored paketića imali priliku i da se slikaju sa Deda Mrazom.

Paketiće je podelila zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.

  • Ovo je još jedna akcija kojom lokalna samouprava potvrđuje da naša briga o deci nije mala a u budućem periodu će biti još veća kako bi našu decu uveselili, učinili radosnijom i srećnijom. Suština cele naše priče je da nam deca budu zadovoljna i srećna, istakla je zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.
  • Direktorka Centra za socijalni rad „Blace“ Ivana Petrović ističe da su se oni potrudili da mališane obraduju jedan dan a na roditeljma je da ih obraduju svakog dana.

Paketiće deci čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja obezbedio je Centar za socijalni rad „ Blace“ u saradnji sa lokalnom samoupravom Opštine Blace.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=167154

14 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Deca čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja dobila paketiće”

  1. Blačanin

    Otvorite neku fabriku da roditelji ne bi bili slabijeg materijalnog stanja. Vidite da ljudi masovno napuštaju Blace. Eto vam ideje sta ljudima da obecavate za sledeće izbore.

    • Anonimni

      Ovi sto su veceg materijalnog stanja dobili posao na budzetu preko politickih partija od demokrata preko onih plus dibidus do sad naprednih.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up