U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Deca sa posebnim potrebama dobila paketiće

Autor 14 jan 2019

BLACE- Turistička organizacija Blace završila je ovogodišnje aktivnosti vezane za prazničnu čaroliju u Blacu dodelom paketića deci sa posebnim potrebama.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika Turistička organizacija Blace u saradnji sa lokalnom samoupravom, osnovnom školom, predškolskom ustanovom, privrednicima i javnim ustanovama, realizovala je brojne aktivnosti namenjene najmlađima.

-Turistička organizacija „ Blace“ u saradnji sa lokalnom samoupravom dala je pun doprinos ostvarenju praznične čarolije u Blacu, ističe direktorka TO Blace, Violeta Popović i dodala:

“Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika imali smo mnogo aktivnosti počev od ulice praznične čarolije koja je deci ponudila mnogo iznenađenja. U saradnji sa kolegama iz javnih ustanova realizovali smo zabavu za decu – Karaoke, u saradnji sa predškolskom ustanovom „Naša radost“ Blace i Osnovnom školom „ Stojan Novaković“ Blace,organizovali smo konkurs za izbor najlepše novogodišnje čestitke. Zajedno sa Centrom za socijalni rad „ Blace“ jelkama koje su donirali naši privrednici i javne ustanove, obradovali smo porodice sa mnogo dece a koje su slabijeg materijalnog stanja.

Današnjim podelom paketića deci sa posebnim potrebama završavamo praznične aktivnosti. Ispred TO „ Blace” zahvaljujem se lokalnoj samoupravi Opštine Blace koja je podržala sve naše aktivnosti i svima koji su dali svoj doprinos, istakla je direktorka TO Blace Violeta Popović.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=165093

14 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up