U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

„Deca vas vole i mole“

Autor 13 apr 2018

PROKUPLJE- Polaznici Predškolske ustanove „Neven“ iz Prokuplja, zajedno sa svojim vaspitačicama uz pomoć pripadnika Saobraćajne policije, sproveli su akciju pod sloganom „Deca vas vole i mole“. U akciji je učestvovalo 32 mališana predškolskog uzrasta.

Prema rečima organizatora osnovni cilj akcije je da se deca upoznaju sa propisima i ponašanjem u saobraćaju i da apeluju na vozače da poštuju saobraćajne znake.
Vaspitačica u Predškolskoj ustanovi Simona Erčević ističe da su oni ovom akcijom na praktičan način pokazali kako deca treba da se ponašaju na ulici.
-Mnogobrojnim kreativnim aktivnostima u učionicama i obilaskom raskrsnica mališane upućujemo na pravilno i bezbedno kretanje i ponašanje na ulici, rekla je Erčević dodavši da će ova akcija trajati od 12. do 20.aprila.
Crteže sa motivima iz saobraćaja pod nazivom „Deca vas vole i mole“ deca su podelila vozačima i drugim učesnicima u saobraćaju.
-Sve pohvale za ovu akciju. Bilo bi dobro kada bi se češće organizovala. Apelujem na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i da posebnu pažnju prilikom vožnje obrate kod škola, vrtića i bolnica, naglasio je vozač Dobrica Đokić iz Džigolja dodaši da se đacima u nižim razredima osnovnih škola treba višegovoriti o ponašanjudece i njihovih roditenja, kao i samih vozača u saobraćaju.
Jovica Pešić iz Samarinovca kod Žitorađe je sa velikim zadovoljstvom prihvatio crtež sa porukom koju su mu uputila deca predškolskog uzrasta.
-Deca su naše najveće blago. Na svakom mestu treba da ih čuvamo. Svoj veliki doprinos mogu da daju i vozači poštujući saobraćajne propise, kao i da tokom vožnje posebnu pažnju obrate kad su u zoni obdaništai škola, naglasio je Pešić.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course
download xiomi firmware
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=78870

13 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up