U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Direktorka Doma u Trbunju: Nije tačno da su radnici, koji su izolovani zbog covid 19, bez hrane i gladni

Autor 23 apr 2020

BLACE- Direktorka Doma za smeštaj odraslih lica ometenih u razvoju u selu Trbunju dr Dragijana Tijanić demantovala je priče da radnici, koji su zbog covid 19 izolovani u ovom Domu, nemaju hrane.

-Apsolutno je netačno da su radnici Doma bez hrane i da su gladni.

Vreme i način uzorkovanja, testiranje, retestiranje, izricanje epidemioloških mera, ukidanje istih itd. nisu u nadležnosti naše ustanove.

Kada su u pitanju rezultati testiranja zaposlenih i korisnika Doma sve zvanične informacije iznosi Krizni štab za Nišavski i Toplički okrug i to javno na konferencijama za medije.

S poštovanjem,

Dr Dragijana Tijanić

VD direktora Doma za smeštaj odraslih lica ometenih u razvoju u selu Trbunju.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480777

23 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Direktorka Doma u Trbunju: Nije tačno da su radnici, koji su izolovani zbog covid 19, bez hrane i gladni”

  1. Blacanin

    Samo vi prikrivajte i manipulisite podacima i stanjem u domu, a i u citavoj Opstini. Proci ce i ovo, a onda , spremite se da podnesete racune.

  2. Svasta ljudi pisu i svasta objavljuju i niko ne odgovara a znate da kada neistinu kazete vise puta to bude istina pa dodjes u situaciju da branis i kazes istinu i nikom nista

  3. Sima

    Dokle vise prikrivanja i lazi. Zasto ne iznesete prave i tacne podatke a ne ono sto mislite da bi neko voleo da cuje i da se samo provlacite kroz kao neke vesti. Ima virusa, nema virusa, ima pomoci za penzionere, nema pomoci za penzionere, nosite maske, ne nosite maske…. Ma batalite vise sa farbanjem naroda

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up