U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Đaci iz Mačkovca dobili vaskršnje paketiće, donator iz Nemačke

Autor 22 apr 2019

KURŠUMLIJA- Danas je u školi u Mačkovcu Kuršumličanin Slaviša Aksentijević Joja, koji živi u Nemačkoj, uručio deci ove škole paketiće povodom predstojećeg Vaskrsa. Posetu je organizovala Opštinska organizacija gluvih i nagluvih lica. Paketiće će dobiti i đaci koji pohađaju škole u Konjuvi, Sagonjevu, Merćezu i Žuču. U pitanju su slatki paketi: slatkiši i čokoladna Vaskršnja jaja,  kazala je Topličkim vestima, skretar OOGN u Kuršumliji, Danica Simić.

-Tokom Novogodišnjih i Božićnih  praznika deca iz Mačkovca takođe su dobila paketiće a sada će dobiti i  deca iz još četiri sela. Deca u Mačkovcu su zaista bila presrećna i iznenađena, jer im nije bio najavljen dolazak. Učitelj Đorđe Minić, zahvalio se donatoru u ime dece. U sredu će paketiće dobiti troje dece iz Konjuve, jedno dete  iz Merćeza, dva iz Sagonjeva i dva deteta iz Žuča. Moram da podsetim da nekoliko godina unazad Aksentijević pomaže višečlane porodice i stara i ugrožena lica -istakla je Danica Simić.

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465115

22 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Đaci iz Mačkovca dobili vaskršnje paketiće, donator iz Nemačke”

  1. Al si se otvorio….Skola 6 djaka sa sve Uciteljicom…Ali svaka cast…za svaku pohvalu Ljudino…Da je vise takvih primera…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up