Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Đaci još jednom pozvali vlast da im vrati ime školama, od ponedeljka potpisivanje peticije

Autor 21 sep 2018

KURŠUMLIJA-  Učenici Gimnazije i Ekonomske škole ne odustaju od svog cilja da vrate imena svojim školama. Danas su ponovo održali protest u centru grada a zatim je usledila protestna šetnja od centra do opštine. Protest je protekao uz parole: Gimnazija Kuršumlija! Vratite nam ime! Naš grad naša škola! Kažu da ne odustaju od zahteva da vrate imena svojim školama i pozvali su sve građane da potpišu peticiju od ponedeljka na štandu koji će biti postavljen u centru grada.

Vojin Ćosić, ispred parlamenta Gimnazije, poručio je okupljenima na protestu u centru grada da će bitiistrajni i da ne odustaju od protesta sve d k njihovi zahtevi o vraćenju imena školama ne budu prihvaćeni

-Želimo da vas obavestimo da prvi put ima pomaka i reakcije na naše zahteve od strane vlasti.  Tokom nedelje počećemo sa prikupljanjem potpisa za peticiju koju ćemo uputiti najvišim organima vlasti, do predsednika države. Pozivamo vas da potpišete peticiju na štandu koji će biti postavljen od ponedeljka  u centru grada. Mi ćemo nastaviti sa protestima sve dok se ne uvaže i ne reše naši zahtevi- rekao je Vojin Ćosić.

Na kraju Ćosić se zahvalio  svima koji ih podržavaju i pozvao građane da nastave sa podrškom.

 

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=85384

21 sep 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Đaci još jednom pozvali vlast da im vrati ime školama, od ponedeljka potpisivanje peticije”

  1. Janko

    Deca su odlicna kakvi smo mi roditelji nacisto ne odgovorni.Na protestu u znak podrske je bilo mnogo malo gradjana.Iako od titove smrti svim vlastima je interes unistavanje kursumlije a mi im u tome pomazemo jer ih podrzavamo.Podrska djacima.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up