Soko Banja

FAM

Beauty Solutions Blace
BlaceDruštvoKuršumlijaPoslednje VestiPreko plotaProkupljeŽitorađa

Đacima prvacima po 20.000 dinara i školski ranac sa celokupnim školskim priborom

MEDVEĐA- Opština Medveđa je za sve đake prvake na teritoriji opštine Medveđa obezbedila školske rančeve sa celokupnim školskim priborom neophodnim za početak školske godine i novčanu čestitku u iznosu od 20.000 dinara.

Početak novog razdoblja i školovanja, oglasilo je zvono za početak časa 1. septembra 2023. godine, za 60-ak đaka prvaka na teritoriji opštine Medveđa.

Zamenik predsednika opštine Medveđa, Rade Perović je u ime rukovodstva opštine Medveđa, prilikom podele rančeva, poželeo mališanima srećan početak školovanja uz želju da budu dobri i marljivi učenici.

Opština Medveđa je svakog đaka prvaka darivala novčanom čestitkom u iznosu od 20 hiljada dinara, kao i školske rančeve sa celokupnim priborom neophodnim za početak školske godine. Sredstva za rančeve su obezbeđena preko Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu.

(Izvor Radio Medveđa)

0
0
Soko Banja

Povezano

Jedan komentar

  1. Nemojte da nasedate i da im zavidite. Mi ćemo imati fontanu uskoro. A to je dugotrajnije. Moći ćete da pijete vodu i to besplatno.

Pogledajte takođe
Close
Back to top button