U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Doček srpske Nove godine u centru Prokuplja, nastupaju Coby i Kerber

Autor 3 jan 2019

PROKUPLJE- Po već ustaljenoj tradiciji da se manifestacija centralne proslave Nove godine po Julijanskom kalendaru, ili srpske Nove godine, održava na gradskom trgu, uz muziku, veselje i bogat vatromet, neće ni ovog puta zaobići naš grad.
Ove godine muzika predviđena za doček, pretenduje da zadovolji ukuse mlađe, a i nešto starije publike.
Mlađu publiku će zabavljati beogradski reper, kod Prokupčana popularni “Coby”. Iako, rođeni Beograđanin, “Coby” je odrastao u Prokuplju, pa je to dobro iskoristio u markentiške svrhe, snimivši spot u Prokuplju, i time stekao veliki poen kod Prokupčana, što obećava da će njegov nastup na bini u centru grada biti više nego uspešan.

O niškom Kerberu je suvišno trošiti reči, jer je to bend koji je spojio više generacija, tako da će se njihovom nastupu podjednako radovati, i sa njima pevati njihove hitove, svi koji vole ovu vrstu muzike, bez obzira na godine. Jer ova hard rok grupa vrsnih muzičara, predvođena svojim frontmenom karakterističnog vokala “Galetom”, koja je osnovana još daleke 1981. godine, ušla je u srca i uši mnogih generacija, a verujemo da će za doček srpske Nove godine svojom muzikom i južnjačkim emocijama i temperamentom doneti puno topline u hladni centar našeg grada.
Sve u svemu, sprema se dobra žurka, koja počinje u 21 h, i koja će proteći, nadamo se, u veselom raspoloženju, i bez ikakvih incidenata.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=90032

3 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions