U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Dočekani šampioni: „Atomski mravi“ večeras doživeli ovacije u centru Kuršumlije

Autor 23 avg 2017

KURŠUMLIJA- Večeras je po prvi put u Kuršumliji svečano dočekana jedna sportska ekipa. Ta čast pripala je zlatnim šampionima iz Splita „Atomskim  mravima“. Oni su na Međunarodnom takmičenju Sportskih igara mladih osvojili zlatnu medalju u kategoriji “Između dve vatre“. Kompletna ekipa dočekana je ovacijama. Učitelj i trener Dušan Keča zahvalio se svima koji su organizovali doček, zatim svima koji su im omogućili da se pripremaju u dobrim uslovima, kao i ekipi Topličkih vesti, na izveštavanju od samog početka. Sa ponosom je pozdravio celu svoju ekipu.

On je pojasnio da su vredno trenirali od početka, od opštinskog, preko republičkog, gde su osvojili zlato uz jako veliki napor. Da bi se na kraju ovenčali zlatom u Splitu nakon pobeda nad ekipama Hrvatske i BiH. Veliki uspeh za gradski tim, za Kuršumliju, doneli su po dve zlatne medalje, rekao je Keča i naglasio da od septembra počnju pripreme za sledeće takmičenje, za 2018.godinu, jer žele da budu ponovo dočekani na istom mestu u gradu ovenčani ponovo zlatom.

Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, rekao je da je ovo veliki uspeh i da je opština pripremila nagrade za njih, koje će im biti uručene na dan Gradske slave.

Organizator dočeka bio je Savet roditelja, koji je pripremio i posluženje i Kancelarija za mlade i opština Kuršumlija.

 

 

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=67242

23 avg 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Dočekani šampioni: „Atomski mravi“ večeras doživeli ovacije u centru Kuršumlije”

  1. Svaka vam cast pozdrav i za nastavnika

  2. D.S.

    Bravo za decu Kuršumlije, konačno jedan lep gest za našu zlatnu decu od strane meštana i opštine. Neka tako nastave za svu našu sjajnu dečicu.

  3. Dragan

    Svaka čast cimeru i zaslužili ste ovacije posle toliko priprema i utrošenog vremena

  4. Trener - Najveći mrav

    Hvala svima…iskreno , nisam ovo očekivao od roditelja i sugrađana, ali stvarno je bilo lepo. Baš sam zadovoljan i na momente mi je glas zadrhtao dok sam čitao ,,govor“. Malo mi je žao što je ovoj priči kraj, ali već za par dana počinjemo iz početka. Nekako, najlepši je osećaj dok se penjete ka vrhu. Kad stignete ,,gore“ veoma je lepo, sve je ,,ispod vas“, ali ne možete dugo ostati, morate da krenete ,,dole“…Drago mi je kad vidim da su se, osim nas koji smo išli u Split, mnogi naši prijatelji i sugrađani iskreno obradovali. Nikakvim parama taj osećaj ne može da se plati. A ,,najgore“ od svega je što, nek me samo zdravlje posluži, nameravam još par puta da uradim ovo isto…A videćemo, živi bili pa videli…Hvala svima još jednom…U ponedeljak idemo kod predsednika, na dan gradske slave, i posle toga će da stignu nove obaveze, škola …i sve će polako da zatrpa vreme…Idemo dalje…

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions