U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Dom starih zaposlio osam radnika

Autor 21 juna 2018

PROKUPLJE- Dom za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju angažovao je šest lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje-Filijale Prokuplje, za sprovođenje javnih radova u okviru programa „Održavanje i obnavljanje javne infrastrukture“. Za tu namenu NSZ je odobrila sredstva u iznosu od 809.225,04 dinara.

U cilju još boljeg kvaliteta usluga koje ova reprezentativna ustanova na području Topličkog okruga pruža svojim korisnicima, ovih dana su intenzivirane aktivnosti na čišćenju i uređenju prostorija, ali i oko zgrade i dvorišta koje je omiljeno mesto za rekreaciju i odmor stanara Doma.
U okviru redovnih aktivnosti koje se u ovoj ustanovi sprovode po utvrđenom programu, zaposleni u Domu ulažu napor da za svoje korisnike obezbede što raznovrsnije sadržaje i druge aktivnosti kojim će poboljšati raspoloženje i ulepšati im svakodnevni život .
Tako je od maja meseca za korisnike Doma organizova poseta crkve Svetog Prokopija jedanput nedeljno, kao i šetnja Hisarom, što je prilika da se druže i van ustanove, kao i da se upoznaju sa istorijskim znamenitostima ovoga kraja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82091

21 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Dom starih zaposlio osam radnika”

  1. beriljac

    Samo za drugove sa partijskom knjižicom.

  2. pera 3

    idi beriljac kod papovica pa ces i ti u dom starih

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up