U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Dom zdravlja Blace i Policijska stanica Blace edukovali maturante o rizičnom ponašanju, nasilju i bolestima zavisnosti

Autor 13 maj 2019

BLACE- Zdravstveni radnici Doma zdravlja Blace su u saradnji sa Policijskom stanicom Blace, realizovali predavanja  u Srednjoj školi na temu sigurnog i bezbednog ponašanja povodom proslave poslednjeg dana nastave  srednjoškolskog obrazovanja i proslave maturske večeri.

Cilj predavanja je informisanost učenika  četvrtog razreda srednje škole o bezbednoj vožnji, poštovanju saobraćajnih propisa, o nedoličnom i nasilničkom ponašanju i o posedovanju i korišćenju opojnoh droga. Ova preventivna aktivnost je imala zadatak da  poveća  bezbednost učenika završnih razreda srednjih škola i očuva povoljno stanje  bezbednosti za vrme proslava, kojima učenici obeležavaju kraj školovanja.

Predstavnici Doma zdravlja i Policijske stanice su maturantima poručili da završetak svog školovanja treba da provedu u veseloj, lepoj i bezbednoj atmosferi,  da tokom godina koje su pred njima paze u kakvom se društvu kreću, koga biraju za prijatelje, kako ne bi došli u problematične situacije. Poručili su im, takođe, da se za svaki oblik nasilja koji i se desi, elektronsko, ekonomsko, fizičko,  seksualno obavezno obrate policiji, saop[tio je Dom ydravlja Blace.

Pročitajte i...  Sledeće nedelje stiže drugi minimalac, najkasnije 5. juna

 

 

 

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466081

13 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up