U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Dom zdravlja “Blace”: ,,Zajedno do zdravlja’’ u selima Prebreza, Čučale i Džepnica

Autor 14 avg 2019

BLACE- Zdravstveni radnici Doma zdravlja Blace su u saradnji sa gerento-službom  organizacije ,,Inkluzija danas“ nastavili obilaske i preglede za njihove korisnike i to itegrisanom saradnjom, jer su kod njih obostrano procenjene socijalne i zdravstvene indikacije za ovom vrstom organizovanja usluge.

Naša želja i namera je da ovim starijim sugrađanima omogućimo brzu i pristupačnu zdravstvenu kontrolu u kućnim uslovima, ali što je još važnije, kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Uz veliko zadovoljstvo i veliku zainteresovanost, ove osobe su u svom domu imale mogućnost provere krvnog pritiska, šećera u krvi i lekarski pregled, ovoga puta u selima Prebrezi, Čučalu i Džepnici.

Uz zdravstveno vaspitni rad, kroz zdravstvene preporuke i savete nije teško da se prepoznaju i otklone problemi  starih osoba koji se često  zaboravljaju ili previđaju, a veoma su značajni sa stanovišta nege ovih osoba ili koji proizilaze iz bolesti, jer i ako mogu biti specifični, ne razlikuju se od onih koji se javljaju pre starosti, saopštio je Dom zdravlja Blace.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download lava firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470447

14 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up