U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Dr Kon predložio da se sve zatvori na pet dana, u petak se donosi odluka o novim merama

Autor 24 feb 2021

Doktor Predrag Kon odustao od ideje o skraćenju radnog vremena na 18 sati za šta se zalagao prethodnih dana. Umesto toga, na jutrošnoj sednici Kriznog štaba predložio je da ništa ne radi narednih nekoliko dana, prenose beogradski mediji.

FOTO: MONDO/GORAN SIVAČKI

– Najefikasnija mera bi bila da se sve zatvorni na pet dana, ali to nije realno. To jesam rekao na sednici, ali to uopšte nije uzeto u razmatranje – izjavio je dr Kon posle današnje sednice.

Kako je rekao, u toku sastanka bilo je razmena mišljenja, različitih stavova.

Podsećamo, dan pre Krznog štaba dr Kon je izjavio da je „policijski čas prošla tema“, te da je za tu meru potrebno mnogo vremena i truda.

– Mi iz medicinskog dela Kriznog štaba ne možemo da gledamo kako nam se pune bolnice i to sad znatno brže. To se na kraju završava vrlo teškim, pa nažalost i smrtnim slucajevima. U ovoj situaciji kada su nam lekari iscrpljeni, kada je zaista „doteralo do duvara“, mi moramo to da usporimo, a onda i zaustavimo, paralelno sa vakcinacijom – rekao je juče Kon.

(Izvor Blic)

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=491651

24 feb 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Dr Kon predložio da se sve zatvori na pet dana, u petak se donosi odluka o novim merama”

  1. Buda

    Dokle ce vise da nas jasu ovi polupismeni toboze samozvani strucni krizni stab. Pa kriza je nastala njihovim angazovajem, a povecan broj zarazenih se desio samim pocetkom vakcinacije eksperimentalnim vakcinama.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions