U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Dr Laketić: Počinje izgradnja savremenog zdravstvenog centra

Autor 14 jan 2020

PROKUPLJE- Počinje realizacija jednog od najvažnijih projekata u gradu, izgradnja savremenog zdravstvenog centra, i malo je reći da sam prezadovoljan. Obzirom da se radi o kapitalnom projektu, velike vrednosti, moralo je toliko toga da se uradi, da se ispune mnogi uslovi, da bi se počelo sa radovima, kaže dr Darko Laketić, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Prokuplje.

-Rok za realizaciju projekta je 240 dana, tako da će Prokupčani i Topličani, u ovoj godini, dobiti savremen zdravstveni centar, gde će na jednom mestu imati primarnu i sekundarnu zdravstvenu zaštitu. Biće lakše zdravstvenom osoblju, imaće moderne i dobro opremljene prostorije za rad i sve uslove, a biće lakše i pacijentima, jer neće morati da idu u Dom zdravlja, pa onda do Bolnice i da troše vreme i novac. Ovako će na jednom mestu sve da završe. Uporedo sa ovim projektom, u ovoj godini biće realizovani i mnogi drugi, a sve u cilju boljeg života i rada naših sugrađana.”

Pročitajte i...  Funkcioner iz Blaca anonimno pomogao porodicu iz Barbatovca

Laketić se zahvalio Vladi Republike Srbije, koja preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima finansira ove radove, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je podržao realizaciju ovog kapitalnog projekta.

-Imaju našu punu podršku i poverenje. Ulaganje u Prokuplje i Toplicu mora da se nastavi-kaže Laketić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476579

14 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Dr Laketić: Počinje izgradnja savremenog zdravstvenog centra”

  1. Bravo laketicu samo napred sve pohvale….

  2. A skener neradi odavno!sta stim

  3. Pa nije završen ni onaj što je počet 1987. A bilo bi dobro da jedan stvarno naprave i završe.

  4. Fala bogu i nesto u toplici da se uradi a o putevima u gradu necemo da pricamo sramota

  5. JA VOLIM DA I MOJE PROKUOLJE DOBIJE SAVREMENI MEDICINSKI CENTAR I SAVREMENE INSTRUMENTE ZA LEČENJE PACIJENTA .PROBLEM JE U TOME ŠTO GRAĐANI ŽELE DA SVE BUDE TRANSPARENTNO I DA SE U CENU SAVREMENE OPREME NE UGRAĐUJU POJEDINCI KOJI JE NABAVLJAJU JER JOŠ NEZNAMO KOLIKO JE PARA UTROŠENO ZA IZGRADNJU ULICE U CENTRU PROKUPLJA I U HALU . ALI TADA SU NA VLASTI BILI DRUGI LJUDI IZ DRUGIH PARTIJA ,E DA BI MOGLO DA SE KONTROLIŠE ŠTA JE URAĐENO I SA KOLIKO NOVCA ,DA NE BIH OPET NEKO NEKOGA PROZIVAO HOĆEMO DA SVE BUDE TRANSPARENTNO IPAK SU TO PARE GRAĐANA SRBIJE .

  6. Pijac ,zavrsen jos prosle godine a sada ostao samo DZ Prokuplje.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up