Soko Banja

FAM
DruštvoKuršumlijaPoslednje Vesti

Dragan Simić izabran za direktora Narodne biblioteke

KURŠUMLIJA- Doskorašnji direktor Sportskog centra Dragan Simić postavljen je za direktora Narodne biblioteke u Kuršumliji. Simića je na funkciju imenovala SO Kuršumlija posle sprovedenog konkursa.

-Biblioteka je veoma važna ustanova za sve građane a ja ću se potruditi da u narednom periodu kulturni život u gradu bude što bogatiji i raznovrsniji-kaže Simić.

Simić je po obrazovanju istoričar umetnosti i već je bio direktor Biblioteke od 2012. do 2017. godine.

Soko Banja

9 komentara

 1. Verovatno ce prvi potez da mu bude ogradjivanje biblioteke, zgrade i uzeg centra grada, cim nadje “ jeftinog varioca“.

  41
  2
  1. E moj zemljace bilo nekad , evo ja sam u Beogradu, odavno, sad sam u penziji ali taj prosek ne znaci bas nista, ranije je bilo drugacije, radnik, mucenik a koji nje neki majstor i nije se nesto snasao a i ne mogu svi da se snadju i u Beogradu prima 36000 ako se moze gazdi da ga ne placa vise. A ima majstora koji su trazeni koji zaradjuju cetiri puta vise. Ima i biznismena a sad su popularni i informaticari oni dobro zaradjuju. Ali ne mogu svi da budu biznismeni i informaticari a radniku je i ovde u Beogradu tesko kao i svuda taj prosek je nista, prosek izmedju direktora i spremacice ne znaci nista.

   2
   4
   1. Aauuu ma šta mi napila? Evo na svakoj trećoj pekari,trafici, prodavnici zalepljen oglas na vratima tražimo radnike i radnice. Početna plata 50000-55000 dinara. A to su najniže plate oduvek. Nekad su i radnici obezbeđenja bili na dnu sa platama sli od kad se traži licenca i oni su na 60000 pa na više. Ajde mi reci 3 posla u Beogradu gde je plata ispod 40000? Ja me znam ni jedan.

Back to top button