U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Družili se predškolci i prvaci

Autor 20 apr 2018

BLACE- Učenici odeljenja I/1 ,I/2 i I/3, Osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, sa svojim učiteljicama Biljanom Simić, Gordanom Milojević i Dragojlom Pavlović, bibliotekarkom Marijom Ristić i nastavnicama fizičkog Ivanom Krstojević i Milicom Milosavljević, posetili su danas decu pripremnih predškolskih grupa Predškolske ustanove“ Naša Radost“ u Blacu.

Druženje bivših predškolaca a sadašnjih prvaka sa sadašnjim predškolcima a budućim prvacima, bilo je obostrano zanimljivo.

Cilj druženja bio je da se budući prvaci bolje upoznaju sa onim što ih očekuje u prvom razredu.

Prilikom ovog druženja predškolci su imali priliku da od svojih starijih drugara i njihovih učiteljica, saznaju nešto više o matematici, fizičkom vaspitanju, muzičkom obrazovanju, srpskom jeziku…

Tim povodom prvaci su im recitovali i pevali pesme, kroz igru su zajedno učili matematiku , učili brojanje kroz pesmice i zanimljive igre, imali su priliku da pogledaju i deo likovnih radova koje su prvaci stvarali.

Ovom prilikom prvaci su za predškolce izveli i gimnastičku koreografiju .

Današnje druženje blačkih prvaka i predškolaca bilo je i zanimljivo i korisno u edukativnom smislu, a nisu izostali ni kreativni pokloni prvaka namenjeni mlađim drugarima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=79235

20 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up