U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Ekipa “Atomski mravi” iz Kuršumlije pobednik sportske priče u Srbiji za 2018. godinu

Autor 7 apr 2019

KURŠUMLIJA- Sportske igre mladih (SIM) u Srbiji ove godine žele da nastave sa originalnom pričom i da ulepšavaju detinjstvo dečacima i devojčicama  u preko 25 gradova Srbije.

U okviru proglašenja najuspešnijih u sportu opštine Kuršumlija, specijalni gosti u Sportskom centru, na dodeli priznanja, bili su i predstavnici SIM Srbije Ivana Jovanović i Marija Jovanović, kao i jedan od najboljih svetskih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić.

Čelni ljudi SIM Srbije dodelili su plakete za uspešnu saradnju predsedniku opštine Radoljubu Vidiću i  predsedniku Saveza za školski sport Nikoli Miljanoviću.

Takođe, Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije saopštila da je ekipa “Atomski mravi”, koja nastupa u igri između dve vatre, pobednica SIM sportske priče u Srbiji za sezonu 2018. Ova nagrada je posebna jer je ovo nagrada za kreativnost, za širenje drugarstva u region, za najbolje transparente koje su nosili na takmičenjima i originalno navijanje. Nagradu je primio nastavnik i trener ekipe Dušan Keča.

Pročitajte i...  JKP Hammeum, servisne informacije

Sportske igre mladih dobile su i specijalno priznanje od Opštine Kuršumlija, za doprinos razvoja sporta u Kuršumliji i ukupan doprinos promociji i razvoju Kuršumlije. Ujedno SIM Srbije je jedina sportska organizacija koja je dobila priznanje ovog tipa od opštine ikada.

Predsednik Opštine Kuršumlije je uručio prigodan poklon i Vanji Grbiću i zahvalio mu se na dolasku u naš grad i pokaznom treningu kojim je promovisao svoj odbojkaski kamp.

Sportske igre mladih održaće se početkom juna meseca po četvrti put u Kuršumliji.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464382

7 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Ekipa “Atomski mravi” iz Kuršumlije pobednik sportske priče u Srbiji za 2018. godinu”

  1. s

    Bravo za Nikolu Milijanovića!

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up