U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Ekipa “Atomski mravi” iz Kuršumlije pobednik sportske priče u Srbiji za 2018. godinu

Autor 7 apr 2019

KURŠUMLIJA- Sportske igre mladih (SIM) u Srbiji ove godine žele da nastave sa originalnom pričom i da ulepšavaju detinjstvo dečacima i devojčicama  u preko 25 gradova Srbije.

U okviru proglašenja najuspešnijih u sportu opštine Kuršumlija, specijalni gosti u Sportskom centru, na dodeli priznanja, bili su i predstavnici SIM Srbije Ivana Jovanović i Marija Jovanović, kao i jedan od najboljih svetskih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić.

Čelni ljudi SIM Srbije dodelili su plakete za uspešnu saradnju predsedniku opštine Radoljubu Vidiću i  predsedniku Saveza za školski sport Nikoli Miljanoviću.

Takođe, Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije saopštila da je ekipa “Atomski mravi”, koja nastupa u igri između dve vatre, pobednica SIM sportske priče u Srbiji za sezonu 2018. Ova nagrada je posebna jer je ovo nagrada za kreativnost, za širenje drugarstva u region, za najbolje transparente koje su nosili na takmičenjima i originalno navijanje. Nagradu je primio nastavnik i trener ekipe Dušan Keča.

Pročitajte i...  Dragana Protić iz Pretežane stigla do vrha estrade

Sportske igre mladih dobile su i specijalno priznanje od Opštine Kuršumlija, za doprinos razvoja sporta u Kuršumliji i ukupan doprinos promociji i razvoju Kuršumlije. Ujedno SIM Srbije je jedina sportska organizacija koja je dobila priznanje ovog tipa od opštine ikada.

Predsednik Opštine Kuršumlije je uručio prigodan poklon i Vanji Grbiću i zahvalio mu se na dolasku u naš grad i pokaznom treningu kojim je promovisao svoj odbojkaski kamp.

Sportske igre mladih održaće se početkom juna meseca po četvrti put u Kuršumliji.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464382

7 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Ekipa “Atomski mravi” iz Kuršumlije pobednik sportske priče u Srbiji za 2018. godinu”

  1. s

    Bravo za Nikolu Milijanovića!

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up