Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Ekipa Crvenog krsta po snegu obišla bolesnog Danijela Tanaskovića u Konjuvi i uručila mu životne namirnice

Autor 15 jan 2019

KURŠUMLIJA- Ekipa Crvenog Krsta Kuršumlija u saradnji sa Centrom za Socijalni rad obišla je Danijela Tanaskovića (38) iz Konjuve, nakon poziva da je on u vrlo lošem psihofizičkom  zdravstvenom stanju jer mu je tetka koja brine o njemu u bolnici. Uručili su mu osnovne životne namirnice probivši se kroz sneg do kuće u kojoj živi. Radosava Mićović, sekretar Crvenog Krsta Kuršumlija, naglasila je da su pomogli Danijelu u skladu sa mogućnostima, i apelovala na sve one koji mogu da pomognu da se jave.

-Tetka koja je brinula o Danijelu je na stacionarnom lečenju u Kuršumliji. Pored toga što je lošeg zdravstvenog stanja zatekli smo zapuštenu kuću bez osnovnih životnih namirnica, bez vode sa vrlo  malo drva za ogrev. Mi smo mu uručili pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica: hleb, ulje,  makarone, pirinač, pasulj, narezak… Naknadno ćemo mu uručiti sredstva za higijenu i garderobu, kada dođe u Dom Zdravlja na previjanje. Pozivam sve koji mogu u okviru svojih močućnosti da se jave i da mu pomognu –izjavila je za Topličke vesti Radosava Mićović, sekretar Crvenog Krsta Kuršumlija.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=185361

15 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Ekipa Crvenog krsta po snegu obišla bolesnog Danijela Tanaskovića u Konjuvi i uručila mu životne namirnice”

  1. Svaka cast! Tako treba! I da nas bude vise!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up