U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Ekskluzivno: Počinje rekonstrukcija Topličke ulice od “Bleka” do sela Donja Mikuljana, ima još…

Autor 19 avg 2019

KURŠUMLIJA- Kuršumlija ovih dana postaje veliko gradilište. Upravo su počeli radovi na zameni azbestnih cevi u Topličkoj ulici u dužini od 1.330 metara, od vulkanizerske radnje “Kod Bleka” do sela Donja Mikuljana, odnosno do kraja linije gradskog vodovoda. Nakon toga sledi kompletna rekonstrukcija ove ulice na toj deonici, saznajemo od predsednika opštine Kuršumlija Radoljuba Vidića.

Zamenu vodovodnih cevi finansira EU Progres a rekonstrukciju ulice Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja. Ova ulica je deo državnog put Kuršumlija-Brzeće i u nadležnosti je države. Predsednik podseća da je država već popravila dobar deo ovog puta do Merćeza. Pojašnjava da u ovakvim slučajevima se ne gubi mnogo vremena oko izbora izvođača radova jer će rekonstrukciju kao poveren posao raditi Trace Srbija Niš.

Pročitajte i...  U Prokuplju šest pacijenata pozitivno na koronu

Predsednik Vidić kaže da je će ovo Ministarstvo finansirati i rekonstrukciju ulice 16. februar, od “gvozdenog mosta” do kapije Kopaonika u dužini od oko 1.000 metara. Ova ulica je takođe državni put, Kuršumlija-Kuršumlijska Banja. Ovi poslovi navedeni su u zapisniku sa sastanka rukovodstva opštine i ministarke Zorane Mihajlović, kaže Vidić, i dodaje da će rekonstrukcije obe ulice početi ove godine.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470610

19 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up