Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Ekspert iz Blaca održao u Sarajevu predavanje iz digitalnog marketinga

Autor 13 nov 2018

BLACE- U Sarajevu je prošlog vikenda održana međunarodna konferencija na temu Digitalnog marketinga. Pored predavača sa mnogogodišnjim iskustvom, iz cele bivše Jugoslavije, svoje predavanje imao je i Blačanin Miloš Vasić.

milos-vasic-milos-dropsiping

Konferencija “Sarajevo digital marketing” okupila je eksperte sa čitavog Balkana koji su, svako u svom domenu, davali savete prisutnima kako da poboljšaju svoje biznise.

Milos-Vasic-Predavanje

Pored zvaničnih Google partnera, biznis analitičara, motivacionih govornika, Miloš Vasić pričao je o onome u čemu je jedan od najboljih, a to je dropšiping.

Sarajevo-Digital-vasic

Skoro 80 učesnika konferencije, sa celog Balkana slušalo je od Vasića kako da započnu svoj sopstveni onlajn biznis i kako da taj biznis podignu na viši nivo.

unnamed

Miloš Vasić važi za jednog od začetnika Dropšipinga u Srbiji i uopšte na Balkanu, osnovao je i svoju dropšiping Akademiju na kojoj pomaže ljudima da što pre njihov biznis postane profitabilan.

“Često putujem širom Balkana kako bih ljudima predstavio biznis koji im može omogućiti finansijsku nezavisnost i koji može uticati na ljude da ostanu u svojim sredinama a ne da odlaze van. Internet poslovanje je definitvno sadašnjost i budućnost i što pre ljudi to shvate, pre će inovativnošću uvideti benefite” Istakao je Vasić.

konferencija-vasic-milospublika-sarajevo-digital-milos-vasic-dropsiping


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87828

13 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up