U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Episkop niški Arsenije: Moja velika radost je što se jedna ovakva svetinja i prva zadužbina Stefana Nemanje nalazi upravo u mojoj Eparhiji!

Autor 21 avg 2019

KURŠUMLIJA- U susret centralnom obeležavanju 850 godina Nemanjinih zadužbina u manastiru Svetog Nikole u Kuršumliji 14. i 15. septembra 2019. godine, u organizaciji Pravoslavne Eparhije niške i Opštine Kuršumlija, razgovarali smo sa Njegovim Preosveštenstvom Episkopom niškim G. G. Arsenijem. Preosvećeni Vladika govorio nam je o duhovnom i istorijskom značaju najstarijih Nemanjinih zadužbina – manastirima Svetog Nikole i Presvete Bogorodice u Kuršumliji, o našoj duhovnoj obnovi kroz izgradnju Svetinja i o centralnoj proslavi koju zajednički organizuju Eparhija niška i Opština Kuršumlija.

(Izvor Radio Glas)

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470666

21 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Episkop niški Arsenije: Moja velika radost je što se jedna ovakva svetinja i prva zadužbina Stefana Nemanje nalazi upravo u mojoj Eparhiji!”

  1. A to sto je godinama bilo mesto za skupljanje narkomana i sektaša?I sto niko nije decenijama mario za taj manastir?Sta cemo sa time?Sad odjednom ste svi radosni i srecni sto ste deo svetije.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up