U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Etno sajam hrane i pića: Nagrađeni proizvodi iz Blaca

Autor 26 nov 2019

BLACE- Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović posetila je Etno sajam hrane i pića koji se održavao u Beogradu. Na sajmu je učestvovala TO Blace, Srednja škola u Blacu i veliki broj blačkih poljoprivrednih proizvođača koji su dobili brojna specijalna priznanja.

Štand Opštine Blace bio je veoma posećen a poljoprivredni proizvođači blačkog kraja i ove godine imali su priliku da besplatno predstave svoje proizvode što im je omogućila lokalna samouprava.

Specijalna priznanja dobili su : za domaći kompot od dunja – poljoprivredno gazdinstvo Simić iz Grgura, za liker od drena gazdinstvo Miletić iz Blaca, za domaće kupinovo vino kruna  – poljoprivredno gazdintvo Vujičić Biljana iz Blaca i dva specijalna priznanja za T.S.N. Vajat Blace i to za domaću ljutenicu, Vajat džem višnja i čokolada .

Pročitajte i...  Krizni štab promenio odluku, kafići ipak rade do 23 sata

 

Ovo je još jedna uspešna promocija blačkog kraja i proizvoda koji ovde naši vredni domaćini proizvode.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474827

26 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Etno sajam hrane i pića: Nagrađeni proizvodi iz Blaca”

  1. Jaza i Bota

    Veljovici ga drmaju uskoro ce dzem da ide kao donacija opstine narodu. Alal im vera

  2. Jocko

    Sta ce Suza kao istaknuti proizvodjac na happy tv a juri stolicu evo vec trecu godinu. Sa dzemom toliko dobro ide. Sramota blacani.

  3. Blačanin

    Šta vam je žena uradila što je sve sama sa svojom porodicom stekla i napravila firmu za ugled.Hoćete Jozić da vam se vrati pa da vidite šta je otimanje.Najlakše je pljunuti nekog bez razloga,zato smo i dovde došli.Uspeh se ne prašta jer ste u glavi ograničeni na mržnju.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up