U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Evo kada se otvara gradski bazen u Prokuplju!

Autor 12 jun 2019

PROKUPLJE- Turističko sportska organizacija Prokuplje ovih dana obavlja završne poslove u okviru pripremagradskog bazena za predstojeće leto.

Kako ističe direktor TSO, Bratislav Lukić, završena je sanacija korita velikog bazena, čišćenje filtera, pumpne stanice, kao i nabavka hlora, a u narednom periodu predstoji i uređenje dva dečija bazena.

-Većina poslova za rad gradskog bazena je završena, ali da bi on bio kompletno opremljen svim sadržajima, biće potrebno još dosta toga da se uradi. Želimo da i našim najmlađim posetiocima obezbedimo još bolje uslove za boravak na gradskom kupalištu, tako da će uskoro početi i radovi na uređenju dva dečija bazena, gde će biti postavljene mozaik pločice, rekao je Lukić.

Pročitajte i...  Saniraju se štete od poplava, učestvuje Vojska Srbije

Kako najavljuje, gradski bazen bi trebalo da počne sa radom 1. jula. Pored čiste i bakteriološki i hemijski ispravne vode, na gradskom kupalištu, kao i svake godine, biće i drugih sadržaja, kao što su osvežavajuća pića, sendviči, sladoled, ali i sportske aktivnosti i zabavni program u večernjim satima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467895

12 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up