U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Evo kako poljoprivrednici mogu prodati rano povrće

Autor 6 apr 2020

PROKUPLJE- Poljoprivredno stručna i savetodavna služba u Prokuplju, obaveštava proizvođače ranog povrća, da svoje proizvode mogu ponuditi lokalnim trgovinskim radnjama-piljarama koje se, pored ostalog, bave prodajom ovih proizvoda.
Isto tako, poljoprivrednici svoje proizvode na prodaju mogu da oglase i putem elektronskih medija na sajtu Poljoprivredno stručne službe-Agroponuda.
Zaposleni u PSS će u narednom periodu ulagati velike napore da pomognu poljoprivrednim proizvođačima da prevaziđu probleme u proizvodnji, pružajući im stručne savete i sve druge neophodne informacije.
Sve informacije o prodaji proizvoda i ostalo, toplički poljoprivrednici mogu dobiti na broj telefona 027/210-055.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480260

6 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Evo kako poljoprivrednici mogu prodati rano povrće”

  1. selja

    Ako sa vas dobro razumeo ja oglasim da imam zelenu salatu na prodaju i dodje vlasnik piljare iz Nisa ili Beograda po to. P a to je odlicno meni 2000 dinara dnevno znaci a on nek proda za koliko moze.

  2. Marko

    KAKO BRE

  3. Ljudi dali vi cujete o cemu pricate kakav bre sajt kakva bre prodaja pa vi njih na taj nacin podjebavate dal necete mozda da trazite od tog namucenog napacenog seljaka i da vam oljusti krastavac pa da odnese na kucnu adresu

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up