U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Evo kako su Prokupčani dočekali “našu” Novu godinu, Jasmina rekla “DA”

Autor 14 jan 2020

PROKUPLJE- U veseloj atmosferi, uz muziku poznate srpske grupe „Amadeus bend“ i domaćeg benda „Melisa“, bogato posluženje, uz topli čaj i veličanstveni vatromet, Prokupčani su na Trgu Topličkih junaka, sinoć, tradicionalno dočekali pravoslavnu Novu godinu.

Organizatori ovog događaja, koji je dugo i brižljivo pripreman, bili su Grad Prokuplje i ustanove kulture.

Atmosferu pod vedrim nebom, po prohladnom zimskom vremenu, prijatno je zagrejala muzička grupa „Amadeus bend“, čiji je repertoar, sudeći po publici, najviše odgovarao mladima.

Muzičari ovog poznatog srpskog benda, svojim, i hitovima drugih muzičara, narodnom muzikom, rodoljubivim pesmama i srpskom himnom, uspeli su da raspoloženje u centru grada, dovedu do usijanja.

Za sve okupljene na novogodišnjem slavlju, pod otvorenim nebom, bilo je iznenađenje kad se na bini pojavio transparent „Jasmina reci da“ i kada je jedan Stefan iz Prokuplja javno zaprosio svoju izabranicu.

Pročitajte i...  Stigle baterije za slušne aparate

U ponoć je vatromet, koji je trajao punih 10 minuta, veličanstvenim bojama, čini se najlepši do sada, zaparao nebo nad Prokupljem i označio početak pravoslavne Nove godine.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476554

14 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up