U kategoriji Blace, Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Formiran Gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju, predsednik Dušan Savić

Autor 16 dec 2018

PROKUPLJE- Formiranje “Vojske Kosova” je skandalozno a dobrim delom krivicu za to snosi i predsednik Srbije, rekao je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić na osnivanju Gradskog odbora ove stranke u Prokuplju i pojasnio da je Srpska lista mogla da obori vladu u Prištini ali to nije učinila.


Komentarišući potencijalne izbore, Jeremić je rekao da do njih ne može doći ukoliko se ne steknu fer i pošteni izborni uslovi.
-Opozicija je predala set zahteva za fer i poštene izbore. Dok se ne ispune ti uslovi, među kojima su sloboda medija i uvid u birački spisak, na izbore ne treba izlaziti- kazao je Jeremić.

Jeremić je povodom osnivanja GO Prokuplje rekao da je Narodna stranka jedina opoziciona stranka koja raste i širom Srbije stvara lokalne organizacije.

Za predsednika GO Prokuplje izabran je strukovni menadžer Dušan Savić, dok su za potpredsednike izabrani Tamara Perić, Žarko Marković i Đorđe Jović.

Opštinski odbor Narodne stranke koji je danas zvanično formiran u Prokuplju po starosnoj strukturi članova, najmlađi je u stranci.
Istovremeno i izabrani predsednik gradskog odbora Dušan Savić spada u najmlađe predsednike odbora Narodne stranke.

U svom prvom obraćanju prvi predsednik GO NS Prokuplje Dušan Savić kazao je da Prokuplje može da se pohvali mladim ljudima koji su spremni da ponesu borbu protiv ove  vlasti.
Savić je istakao da je poslednja velika investicija bila “Leoni” 2009. godine, a da
za sedam godina naprednjačke vlasti ništa se nije desilo kako bi građani živeli bolje.
-Zadatak Narodne stranke je da osposobi Prokuplje za šanse i izazove 21. veka. U toj borbi prvo moramo ukloniti ovaj režim. Moramo građanima dati socijalnu pravdu za majke, decu, penzionere, studente. Potrebno je zaštititi radnike kroz osnaživanje rada sindikata, a ne doživljavati ih kao konkurenciju što je bio slučaj u dužem predhodnom periodu. Sindikalne lidere nam biraju poslodavci i to treba sprečiti. Zaštita radnika treba da bude prvi politički zadatak u stranci i time pokazati da opozicija nije bezidejna. To je najbolji način da se ova vlast smeni, a ne da trčimo za njima i čekamo da im otpadnu poluge vlasti- istakao je Savić.

Dušan Savić je široj javnosti poznat kao višestruki Državni šampion u bodibildingu.

Predsednik IO Vladimir Dobrosavljević u svom obraćanju istakao je da je Narodna stranka do sada formirala preko 100 teritorijalnih odbora.
Plan je da kroz jačanje Narodne stranke u celoj zemlji spremni dočekamo sledeće izbore.
U Topličkom regionu prvi je formiran gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju, a da će se uskoro formirati i ostali odbori u Toplici.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=89047

16 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Formiran Gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju, predsednik Dušan Savić”

  1. Voja

    Svaka čast za odbor po meri SNS.Preterali su ,pa bas ni jedan pravi opozicionar.Možda će neko od ovih da se malo zaposli,neko da dobije sponzorstvo i to je njihova spremnost da menjaju društvo.

  2. Realno

    Sta bi sa,, bivšom,, Blačkom vrhuškom preleteše li iz SNSa kod Jeremica ????

  3. Rani kuce da te bolje ujeda

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up