Soko Banja

FAM
BlaceKuršumlijaPoslednje VestiProkupljeSportŽitorađa

Fudbal i futsal, najava utakmica

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Druge futsal lige KMF Bele crkve igra večeras (petak) u Nišu sa Kalčom. Utakmica počinje u 19 sati.

Zona jug, poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva:

U subotu od 13 sati igraju OFK Topličanin – Pusta reka

U nedelju u 11 sati FK Gracko – Kosanica

Nedelja u 11 sati igraju Svetlost – Dinamo Jug

Jastrebac i Radan igraju u nedelju od 13 sati

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Srpske lige Istok Žitorađa u subotu od 13 sati igra u Prahovu sa Dunavom.

Soko Banja

9 komentara

  1. Pričalo se i daje Rusija druga vojna sila u svetu pa ne mogu dva sela da oslobode godinu dana. Bahmut i Avdejevka jel ilo čuo pre rata za ta mesta?

   6
   2
    1. Zaboravio si početak i kakav je bio plan. Denacifikacija cele Ukrajine. Verovali su da će to da završe za nekoliko dana, jer je mnogo ljudi bilo naklonjeno Rusiji, a živelo je i mnogo Rusa. A nije da nisu pretili Denacifikaciji i NATO paktu. To ti je stvarnost a ti voli koga hoćeš. Špijun je svako ko kaže istinu samo ti nisi? Ako si dovoljno star znaš a ako nisi pročitaj. Ta tvoja majka Rusija na je među prvima uvels sankcije (i samo budala veruje da im sankcije e štete i kako se super razvijaju pod sankcijama). Drugo i mnogo važnije od tog glasa za sankcije je da su imali pravo veta u savetu bezbednosti. Da su uložili veto sankcije nam ne bi bile uvedene. A naša privreda se nikada nije oporavila od sankcija. Zamisli prodavca koji nešto pravi, izvozi pa nestane samo mesec dana. Kupci odu kod drugog i kad se njihovi kupci naviknu na proizvod drugog proizvođača ne vraćaju se na staro. Bala te majka Rusija komunisto. Sreća pa ih je Tito odjebao inače bi se komunuzma sećao kao bilo nepovratilo se kao Rumuni, Bugari, Mađari, Poljaci, Česi… Majka Rusija nas je prodala osmanlijama na par stotina godina kako koji kraj Srbije. Kad su Nemci ili USA ostavili svoje saveznike na cedilu a da nisu i sami bili poraženi poput Nemačke?

     2
     0
 1. @PANTORO
  Prijatelju ako misliš da ovaj alkos uredi i vrati Jastrebac na stari put slave grdno se varaš, nema ništa od toga. Taj samo pivsku flašu vidi.

  2
  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovu web lokaciju štiti Google reCAPTCHA - Politika privatnostii - Uslovi korišćenja zaštite

Back to top button