Soko Banja

FAM

Beauty Solutions Blace
BlaceKuršumlijaPoslednje VestiPreko plotaProkupljeSportŽitorađa

Fudbaler Aleksandar Stanković i odbojkašica Jana Jovanović najbolji sportisti Bojnika u 2022. godini, novinar Vukašin Stevanović nagrađen za promociju sporta

BOJNIK- Sportski savez opštine Bojnik nagradio je sportiste, klubove i pojedince za rezultate postignute u 2022. godini i ujedno proslavio pet godina postojanja i rada.

Ekipa sela Orane je pobedila na Seoskim igrama koje je organizovao Sportski savez Srbije i osvojila Sportski teren u vrednosti od 5.000.000 dinara, a mladi su se takmičili na Balkanskim Sportskim igrama mladih u nekoliko disciplina gde su se odbojkašice na pesku takmičile i na državnom nivou pa su ovom prilikom nagrađeni za rezultate na tim takmičenjima.
Sportski novinar, Vukašin Stevanović je nagrađen za 30 godina promocije sporta. Milun Antanasković iz sela Majkovac za promociju sporta u seoskim sredinama, Božidar Arsić nagrađen za razvoj boksa, Sportska hala za izuzetnu saradnju, Goran Stojilković, član P. B.K.“Zmaj sa Radana“ za osvojen najviši vrh Evrope i Rusije, gde su se zavijorile zastave kluba i Bojnika, posthumno Tomislav Stanković za životno delo, promociju i razvoj fudbala i celokupnog sporta na teritoriji opštine Bojnik.
Za najboljeg trenera proglašen je Srđan Ivković, trener Ženskog odbojkaškog kluba „Pusta Reka“, sportistkinja godine je Jana Jovanović igračica ŽOK.“Pusta Reka“, a sportista godine je Aleksandar Stanković igrač FK „Pusta Reka“.
Ekipa sela Orane je dobila specijalnu nagradu u iznosu od 20.000 dinara, za svakog od 25 takmičara, za osvojenu nagradu, sportski teren vrednosti 5.000.000 miliona dinara.
Simbolične poklone su dobili i zaposleni u Sportskom savezu opštine Bojnik od dugogodišnjih saradnika, Sportskog saveza Leskovca. Poklon je uručila Tatjana Mančić, stonoteniserka, nekadašnja reprezentativka i osvajač brojnih medalja.

Uvodnu reč je dao Miloš Aranđelović, a o nagrađenom za životno delo govorio je Dragiša Gopić, bojnička fudbalska legenda.

(Izvor: rpr.rs)

 

0
0
Soko Banja

Povezano

Pogledajte takođe
Close
Back to top button