U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Fudbaler Luka Paunović najbolji sportista Prokuplja, Vule Vuković dobio nagradu za životno delo

Autor 13 dec 2018

PROKUPLJE- Komisija za izbor najboljih u sportu Sportskog saveza Prokuplja, izabrala je najbolje po kategorijama za ovu godinu.

Prema mišljenju Komisije, najbolja u kategoriji pionirki je Natalija Pavlović, iz Streljačkog kluba Topličanin 1887, dok je kod pionira nagradu dobio vanserijski talenat u gimnastici i prvak Srbije Uroš Grujić.

U konkurenciji kadetkinja, laskavo priznanje pripalo je Anđeli Popović, iz Ženskog odbojkaškog kluba Topličanin, a Komisija je u konkurenciji kadeta, nagradu dodelila Lazaru Mladenoviću, iz Rukometnog kluba Topličanin.

Kod juniorki, za najbolju je proglašena Anđela Milovanović, članica Ženskog rukometnog kluba Topličanin, dok je juniorski prvak Srbije u boksu u poluteškoj kategoriji, Mateja Jović, izabran za najboljeg juniora.

Najbolja sportistkinja Prokuplja za ovu godinu je Jovana Jovanović, iz Ženskog rukometnog kluba Topličanin, a za najuspešnijeg sportistu izabran je Luka Paunović, član OFK Topličanin.

Najuspešniji trener u 2018. godini je Ivan Petrović, iz Ženskog rukometnog kluba Topličanin, dok je za najuspešniji sportski kolektiv proglašen Stonoteniski klub Topličanin.

Nagrada za životno delo u oblasti sporta, otišla je u ruke Vuleta Vukovića, predsednika Košarkaškog kluba Prokuplje.

Sportistima će nagrade biti svečano uručene na Sportskoj večeri, u petak, 21. decembra 2018. godine, koja se organizuje u restoranu „Aleksandar“.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88868

13 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up