U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Fudbaleri Topličanina dali krv

Autor 12 mar 2019

PROKUPLJE- Zavod za transfuziju krvi iz Niša u saradnji sa Crvenim krstom u Prokuplju i Domom kulture organizovao je ovogodišnju sedmu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Prokuplju. Ovoga puta akciji su se odazvali i fudbaleri Topličanina.

Dr Predrag Đorđević, iz Zavoda za transfuziju krvi iz Niša,  izjavio je da je izuzetno zadovoljan organizacijom akcije i odzivom Prokupčana.

-Odlična organizacija i dobar odziv građana, a posebno mladih, je nešto što me oduševilo. Osim sportista, svoju dragocenu tečnost, po prvi put, dalo je i nekoliko učenika završnih razreda Medicinske škole „Dr Aleksa Savić“, rekao je on i dodao da niški Zavod za transfuziju krvi u narednom periodu želi da uspostavi kontakt sa menadžmentom kompanije “Leoni”, kako bi se akcije dobrovoljnog davanja krvi organizovale i u krugu ove renomirane svetske firme.

Sekretar Crvenog krsta u Prokuplju, Dragan Subotić, kaže da je tokom trajanja akcije, krv dalo 60 Prokupčana.

-Zahvalio bih se svim sugrađanima koji su se odazvali ovoj akciji, a posebo fudbalerima Topličanina, koji su položili ispit iz humanosti, rekao je on i istakao veliku ulogu volontera u organizaciji i sprovođenju akcije dobrovoljnog davalaštva krvi.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462833

12 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up