U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Fudbalske sudije donirale državi 600.000 dinara

Autor 4 apr 2020

NIŠ- Fudbalske sudije regiona Istočne Srbije, kome pripada i Toplički okrug, samoinicijativno su skupile 600.000 dinara i donirale državi kao vidi pomoći protiv korona virusa.

Tragom ove sjajne akcije koje su sudije sprovele, pozvali smo

Prema rečima potpredsednika sudijske organizaicije Fudbalskog saveza Istočne Srbije Dalibora Đurđevića humanitarna akcija koju je organizovao FSS je za primer u ovom teškom vremenu koje nas je zadesilo.

-Znate da je FSS već donirao 250.000 evra kao pomoć Infektivnoj klinici, kao i da su mnogi naši fudbaleri svojim donacijama, svako na svoj način, pomogli u ovoj borbi naše države i naroda.

– Mi smo kao organizacija sudija jednog od najvećih regiona uvek bili spremni da se zaista odazovemo svim humanitarnim akcijama, tako da ni ovoga puta nismo imali dilemu. Već nakon prvog apela čelnika FSS, organizovali smo naše članstvo i sve sudije i instruktore od Super lige do poslednjeg ranga takmičenja.

Pročitajte i...  Operska diva Jadranka Jovanović održala koncert u Prokuplju

– Ono što mi je neizmerno drago jeste to da zaista nije bilo potrebe dva puta da ih zovemo, već su se odazvali odmah i donirali sredstva u skladu sa svojim mogućnostima. Naravno, da bi akcija bila zaista efikasna i brza organizovali smo sve okružne strukovne organizacije i tako angažovali sve naše snage. Što je, na kraju, i dalo rezultate – rekao je Đurđević za Telegraf.

Podsetimo, Đurđević je proslavljeni internacionalac i čovek koji je sudio finale LE i LŠ, zatim i na EP i SP, kao i u finalu Kupa Konfederacija i Superkupa Evrope. Sa Milovanom Ristićem i Miloradom Mažićem, godinama je činio najbolji srpski sudijski tim svih vremena i sigurno jedan od najboljih na svetu.

Pročitajte i...  Saniraju se putevi u selima oko Žitnog Potoka

(Izvor Telegraf)

Foto: MN Press


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480149

4 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up