U kategoriji Poslednje Vesti, Sport, Žitorađa.

Gde su pare?

Autor 14 sep 2018

ŽITORAĐA- Nagrade za prva tri mesta na letos održanom turniru u malom fudbalu u Žitorađi, koji je organizovao Sportski savez opštine Žitorađa u saradnji sa KZM, još nisu u potpunosti isplaćene. Nagrade su iznosile 100.000 za prvo mesto, 30.000 za drugo i 15.000 za treće mesto, pišu Dobričke internet novine.

“Kada smo u toku dana došli do informacije proverili smo kod nagrađenih ekipa ovu informaciju i dobili smo sledeće odgovore: prvoplasirana ekipa je dobila 85.000 dinara, iz trećeplasirane ekipe nam je potvrđeno da nisu još uvek dobili ni dinar od obećanih 15.000, dok je najinteresantiji razgovor vođen sa predstavnicima drugoplasirane ekipe, prvo nam je rečeno da novac nije isplaćen u potpunosti, a kada smo pozvali predsednika sportskog saveza opštine Žitorađa gospodina Srđana Pilovića rečeno je da će novac biti uplaćen u toku dana. Odmah po završetku razgovora sa gospodinom Pilovićem, rečeno nam je od strane drugoplasirane ekipe i njihovog predstavnika da je novac legao u celom iznosu. U skladu sa novinarskom etikom i kodeksima mi smo ponovo pozvali predstavnike prvoplasirane i trećeplasirane ekipe, na šta smo od jednih dobili odgovor da još uvek nema ni govora o uplati dok su nam drugi rekli da nisu danas proveravali saldo na svom računu i da ne mogu sa sigurnošću da nam potvrde novu informaciju, ali da je do juče bilo uplaćeno samo 85.000 dinara.
Srđan Pilović je u kratkom telefonskom razgovoru rekao da je u velikoj gužvi i da će proveriti da li je novac uplaćen i da će nam se javiti, međutim 20-ak minuta kasnije nije odgovorio na naše pozive. Inače ovo nije praksa da prvi put ostanemo uskraćeni za informacije od predstavnika Sportskog saveza jer podsećamo isto se dogodilo pre svega par dana, iako nam je obećano da će sve informacije o hodačašću maratonca Jovanovića biti pravovremeno dostavljene ni tada gospodin Pilović nije odgovarao na naše pozive što je kasnije obrazložio kvarom telefona, da li je i to sada u pitanju i da li je ”stradao” i drugi telefon posle razgovora sa jednim od naših novinara ostaje da vidimo. Kontaktirali smo i predstavnika KZM Milana Stošića, koji nam je rekao da informaciju proverimo kod Vladimira Antanaskovića doskorašnjeg člana Sportskog saveza, a od skora novog direktora Sportske hale, i ni on nam nije odgovorio na poziv.
Turnir je, podsećamo, završen u prvoj polovini avgusta a evo ni mesec dana po njegovom završetku nagradni fond još uvek nije isplaćen. Da li zbog deponovanih potpisa, kako smo imali prilike da čujemo u jednom od razgovora ili nečem drugom ostaje nam da vidimo, i da dobijemo zvaničan odgovor od organizatora turnira”.

(dobricke.com)


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=85195

14 sep 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up