U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Gimnastičare Prokuplja čeka svetla budućnost

Autor 27 okt 2020

PROKUPLJE – Prvo kolo pionirske lige Srbije za dečake u „A“ programu, prošlo je bronzano za prokupačke gimnastičare. Još jedan uspešan vikend iza nas, jer su se mladi gimnastičari našli među stotinu gimnastičara na takmičenju u Novom Sadu i ponovo u grad doneli medalje.

U ekipnom plasmanu, Uroš Grujić, Andrija Babić i Danilo Ćeranić zauzeli su drugo mesto nastupivši u trećoj selekciji. Uroš Grujić se, što je i očekivano za tako uspešnog mladog sportistu, pojedinačno istakao osvojivši treće mesto.

Na šestom mestu našao se Andrija Babić, koji je imao jaku konkurenciju.

Najmlađi Prokupčani koji su predstavili grad su Nikola Mitić i Vasilije Đinđić. U višeboju je 3. mesto i bronzanu medalju osvojio Nikola Mitić.

Pročitajte i...  Puna Bolnica

Mali Nikola niže uspehe na takmičenjima, a često ga porede sa mladim Grujićem, koji mu je primer za rad, trud i odlične rezultate u gimnastici.

Za uspehe omladinaca iz Prokuplja čuli su i Topličani koji su se nekada bavili gimnastikom, a sada su van granica naše zemlje.

  • Svaka čast ovoj deci i treneru Peđi. Pravi profesionalac. Kao bivši gimnastičar znam koliko je gimnastika teška i zahtevna i koliko treba uložiti truda i napora da pobedite Novi Sad, Kostolac, Beograd…Ukoliko grad obezbedi pristojnu salu ovoj vrednoj deci, ne sumnjam da će grad dobiti vrhunske seniore – rekao je bivši gimnastičar.

 

 

Gimnastičari su okitili medaljama naš mali grad. Za njihove uspehe čulo se daleko. Čeka ih svetla budućnost!


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=487341

27 okt 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up