U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Glasajte da pobede deca iz Kuršumlije

Autor 13 feb 2019

KURŠUMLIJA- Na konkurs “Ne prljaj, nemaš izgovor“ pristigla su 302 rada dece iz Srbije, među kojima je i kućica za igru, rad učenika III/2,  OŠ “Miloje Zakić”. Oni pozivaju sve da im svojim glasovima pomognu da pobede i osvoje 2.500 evra za svoju školu. Glasajte za najbolju napravljenu igračku od reciklažnog materijala koju su napravila deca Kuršumlije na sajtu https://neprljajnemasizgovor.rs/ Glasanje traje do ponedeljka 18. februara do 12 sati.

-Hvala svima vama koji glasate i na taj način podržavate našu decu u borbi za bolje uslove rada u školi. Da bismo dobili što više glasova, napravite nalog na ovom sajtu i  glasajte za decu Kuršumlije, za “Sunašca” i kućicu za igru koja je napravljena od plastičnih flaša, mi smo jedini prijavljeni iz Kuršumlije.

https://neprljajnemasizgovor.rs/galerija-prijavljenih-resenja/?position=0&showing=100.

Neophodno je da se prvo napravi nalog na sajtu preko mail-a, facebook-a ili twiter-a, a zatim se u pretraživaču kuca Sunašca i glasa za našu kućicu za igru, slika u prilogu, naglasila  je učiteljica Svetlana Stanković, učiteljica odeljenja III/2, ove škole.

Direktor škole Radica Jović istakla je za Topličke vesti da je svaki glas važan jer o pobedniku odlučuju glasovi preko neta i glasovi žirija, pozvala je svu decu Kuršumlije i sugrađane da glasaju za učenike iz Kuršumlije. Rad je vrlo lep, deca sa učiteljicom Svetlanom su temeljno radila i pokazala koliko su kreativna, a nagrada je jako vredna, kazala je direktorka Jović.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461275

13 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up