U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Glasajte da pobede deca iz Kuršumlije

Autor 13 feb 2019

KURŠUMLIJA- Na konkurs “Ne prljaj, nemaš izgovor“ pristigla su 302 rada dece iz Srbije, među kojima je i kućica za igru, rad učenika III/2,  OŠ “Miloje Zakić”. Oni pozivaju sve da im svojim glasovima pomognu da pobede i osvoje 2.500 evra za svoju školu. Glasajte za najbolju napravljenu igračku od reciklažnog materijala koju su napravila deca Kuršumlije na sajtu https://neprljajnemasizgovor.rs/ Glasanje traje do ponedeljka 18. februara do 12 sati.

-Hvala svima vama koji glasate i na taj način podržavate našu decu u borbi za bolje uslove rada u školi. Da bismo dobili što više glasova, napravite nalog na ovom sajtu i  glasajte za decu Kuršumlije, za “Sunašca” i kućicu za igru koja je napravljena od plastičnih flaša, mi smo jedini prijavljeni iz Kuršumlije.

Pročitajte i...  Planetarijum stigao u Prokuplje

https://neprljajnemasizgovor.rs/galerija-prijavljenih-resenja/?position=0&showing=100.

Neophodno je da se prvo napravi nalog na sajtu preko mail-a, facebook-a ili twiter-a, a zatim se u pretraživaču kuca Sunašca i glasa za našu kućicu za igru, slika u prilogu, naglasila  je učiteljica Svetlana Stanković, učiteljica odeljenja III/2, ove škole.

Direktor škole Radica Jović istakla je za Topličke vesti da je svaki glas važan jer o pobedniku odlučuju glasovi preko neta i glasovi žirija, pozvala je svu decu Kuršumlije i sugrađane da glasaju za učenike iz Kuršumlije. Rad je vrlo lep, deca sa učiteljicom Svetlanom su temeljno radila i pokazala koliko su kreativna, a nagrada je jako vredna, kazala je direktorka Jović.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461275

13 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up