U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Glasajte za decu iz OŠ “Miloje Zakić”

Autor 15 apr 2019

KURŠUMLIJA- U toku je glasanje za najbolju Ekološku pesmu „Ne prljaj. Nemaš izgovor“ koje traje do 18. aprila. Zato poštovani sugrađani kreirajte nalog na https://neprljajnemasizgovor.rs/ preko Gmail-a, Facebook-a ili Twiter-a i glasajte za rešenje Prijatelji prirode https://neprljajnemasizgovor.rs/resenje/prijatelji-prirode/ i glasajte za decu Kuršumlije, za VI/3 OŠ “Miloje Zakić”  i njihovu pesmu https://www.youtube.com/watch?v=Q_2w4CWb0WU . Pesma  sa najviše glasova osvaja nagradu za svoju školu u vrednosti od 2.500 evra.
Direktor  škole, Radica Jović poziva sve učenike iz svih osnovnih i srednjih škola, sve učitelje, nastavnike i profesore,  i sve građane da glasaju i podrže učenike ove škole koji su u konkurenciju za Najbolju ekološku pesmu, jer ovo je njihov doprinos skretanju pažnje na ekologiju, na očuvanje zdrave i čiste sredine. Zato podržite njihov rad, entuzijazam i kreativnost, kazala je Topličkim vestima direktorka Radica Jović.

SBB fondacija raspisala je treći po redu izazov za učenike osnovnih škola u okviru projekta „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koji podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zavod za unapeđivanje obrazovanja i vaspitanja. Zadatak je bio da učenici osmisle ekološku pesmicu  na temu: „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ i da snime video u trajanju od 90 sekundi . Iz škole „Miloje Zakić“ učestvuju  učenici VI-3 sa razrednom Ružicom Bojović, profesorom književnosti. Pored ideje da doprinesu očuvanju prirode i povećanju  ekološke svesti  ovo odeljenje želelo je i da predstavi očuvanu  prirodu Kuršumlijskog kraja, zbog čega je deo  spota sniman u Đavoljoj varoši, a deo u školi. Glasajte i pomozite našoj deci da dođu do pobede i boljih uslova rada. Budite uz one koji se trude da poboljšaju i ulepšaju ovaj svet . Kreirajte nalog na  https://neprljajnemasizgovor.rs/ preko Gmail-a, Facebook-a ili Twiter-a i glasajte za rešenje Prijatelji prirode https://neprljajnemasizgovor.rs/resenje/prijatelji-prirode/ i glasajte za decu Kuršumlije, za VI/3 Miloje Zakić škole i njihovu pesmu https://www.youtube.com/watch?v=Q_2w4CWb0WU , kazali su u školi Miloje Zakić.

Inače, ovo je treći po redu izazov „Ne prljaj nemaš izgovor“ na koji je pristiglo 100 spotova , a do sada u prethodna dva izazova, učestvovalo je 654 odeljenja iz 413 škola a 13218 dece.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464738

15 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Glasajte za decu iz OŠ “Miloje Zakić””

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up