U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Glumci Dečje scene Doma kulture u Prokuplju uskoro u novom kratkometražnom filmu „Olga“

Autor 7 maj 2021

PROKUPLJE – Glumci Dečje scene Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju, uskoro će igrati u novom kratkometražnom filmu „Olga“ niškog reditelja Vladimira Vlade Đorđevića.

Foto : Filmski centar Srbije

Nakon što su prošlog leta mali prokupački glumci prošli audiciju za novi film, oni su svakodnevno imali probe za predstojeća snimanja koja počinju 13. maja u selu Pokrovenik i Zavojsko jezero u pirotskom kraju.

U filmu će prvi put igrati glumci Dečje scene Doma kulture Dunja Marković, Dušan Marković, Petar Slavković, Katarina Krstić, Nina Stanojević i David Okičić.

Producent ovog  filma je Gradimir Nikolić, ispred NG Tim produkcije.

Kratkometražni film „Olga“ bavi se temom društvene isključenosti i skrivenosti osoba sa invaliditetom. Devojčica Olga i njeni roditelji suočeni su sa okolnostima i nose pečat sramote i nesreće u društvu za koje su beznadežan slučaj.

Direktorka Doma kulture u Prokuplju Tijana Petrović, zahvalila se scenaristi i reditelju Vladimiru Vladi Đorđeviću i producentu Gradimiru Nikoliću na izuzetnoj saradnji i prepoznatljivosti talenta kod dece koja su deo ove ustanove.

Kraj snimanja filma „Olga“ najavljen je za avgust 2021. godine.

2
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=494645

7 maj 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions