Soko Banja

FAM
BlacePolitikaPoslednje Vesti

Goran Vesić posetio opštinski odbor Srpske napredne stranke u Blacu

BLACE- Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Blacu danas je posetio  Goran Vesić.

Ovom prilikom Vesić zahvalio se svima koji su danas prisutni.

-Došao sam da razgovaramo o tome šta možemo da uradimo zajedno kako bi Srbija 17.decembra izabrala ubedljivom većinom Aleksandra Vučića i izbornu listu Srbija ne sme da stane. Ovih 11 godina mi smo se kao zemlja podigli i počeli da se razvijamo što može da se vidi na svakom koraku. U odnosu na 2012. godinu imamo 500 000 više radnih mesta, 445 kilometara autoputeva, kao i brze pruge prvi put  u istoriji .Polako Srbija postaje raskrsnica evropskih puteva, rekao je ovom prilikom Vesić u Blacu.

Ispred opštinskog odbora Srpske napredne stranke prisutne i ministra Vesića pozdravila je Suzana Veljović koja je ovom prilikom naglasila da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ministarstvo koje je najviše uložilo u opštinu Blace i to su istorijski trenuci za ovu opštinu.

Pored velike zahvalnosti ministru Vesiću, Suzana Veljović je ovom prilikom uputila i veliku zahvalnost državnom sekretaru Draganu Stevanoviću koji je opštini Blace takođe dao veliku podršku.

Predsednik Privremenog organa Opštine Blace Ivan Burgić se zahvalio Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koje je do sada u projekte koji se realizuju na teritoriji Opštine Blace izdvojilo 300 miliona dinara u osam aktivnih projekata koji se sa ovim ministarstvom realizuju.

 

Soko Banja

Jedan komentar

  1. SNS je „beskompromisan“ borac protiv žutih lopova.
    Evo i dokaza, ko im je ministar.
    SNS je definitivno teško oboleo od „žutice“.

    12
Back to top button