U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Gori deponija u blizini Blaca

Autor 10 maj 2021

BLACE- Veliki požar izbio je na deponiji koja se nalazi u blačkom selu Međuhani, tri kilometara udaljenom od Blaca. Kako saznajeo dim se oseća i u samom Blacu.

Deponija gori već dva dana a reč je o velikom prostranstvu koje nije lako ugasiti.

Ilustracija Foto: Internet

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=494770

10 maj 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Gori deponija u blizini Blaca”

 1. Ivan

  Trenutna vlast nista nije uradila za Blace, niti je u stanju da se nosi sa iznenadnim situacijama. To su pokazale poplave prosle godine. Sama vlast lici na elementarnu nepogodu kojoj jedva čekamo kraj. Nadam se da ćete objaviti komentar!

  3
  2
 2. Mile

  Sramota je sto imamo ovakvu deponiju i sramota jos veca ako je neko namerno zapalio. Ko ce da odgovara za ovaj zagadjeni vazduh koji smo morali da udisemo?

 3. Siljomanac

  Kada pre nekoliko godina dizala kuka i motika da se resi problem deponije, deblji ktaj su izvukli mestani protiv kojih se , ni krivih ni duznih, godinama vodio sudski proses.
  Postoji JASNA odluka Ministarstva za ekologiju i zastitu zivotne sredine kako treba urediti Deponiju.Zasto to nije uradjeno?. Sada se trazi ko je zapalio deponiju, umesto da se podnese krivicna prijava protiv rukovodstva opstine Blace zato sto nije ispstovana odluka ministarstva. Toliko pravnika i advokata iz nase reke, nadam se da ce sada neko nesto preduzeti.
  Ovaj kraj potrovase deponijom, onaj drugi otpadnim vodama, od DJurevca do jezera,
  Samo NAPRED–NO.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions