U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Gornja Trnava dobija dovoljnu količinu pijaće vode, radovi u toku

Autor 19 okt 2018

PROKUPLJE- Ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“ obavljaju radove na nekoliko gradskih lokacija, ali i na seoskom području, gde su u toku radovi na izgradnji nove vodovodne linije.

Ovih dana intenzivirani su radovi u Gornjoj Trnavi, a nova vodovodna linija biće priključena na magistralni cevovod „Bresnica“. Meštani ovog naselja su pre više od 40 godina sopstvenim sredstvima izgradili vodovod i pijaćom vodom se snabdevali sa izvorišta na Jastrepcu, ali količina vode koja je dolazila sa ovog izvorišta nije mogla da zadovolji potrebe stanovnika ovog sela.

Izgradnjom nove vodovodne linije, za koju je iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno oko četiri miliona dinara, biće obezbeđene dovoljne količine zdrave pijaće vode.

Paralelno sa pomenutim radovima, ekipe ovog javnog preduzeća završile su sanaciju iskopa, nastalih usled popravke kvarova na vodovodnoj mreži u ulici Kraljevića Marka, dok su u ulici Generala Tranijea popravljeni ivičnjaci. U centru grada danas su takođe ekipe na terenu i rade na obeležavanju horizontalne signalizacije, kao i na uređenju parkova i zelenih površina.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=86720

19 okt 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up